13.1.11

panic! @ the disco

alltså kvällen igår. sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuktttt värd. klubben vi gick till har jag velat dra till aslänge, den heter panic med utropstecken och hålls på the roxy i soho och alltså den var bara cepebra??? guuud. musiken var aaasnajs, folket snyggt och drinkarna billiga!! alltså 25kr för en double vodka + mixer, ba bangar ej?? ååååh. seriöst, vill dit igen bara jag tänker på stället. SEN var det ju ett sånt där GRABB GENG som skulle va ascoola i sina lumberjack shirts från primark och man ba "...." alltså jag blir sjukt provocerad av folk som ser allmänt cepe ut med fula kläder, fula frisyrer och FULA SKOR och ÄNDÅ dom ba *kliver in på clubben like i own da place* ba FÖRSVINN. haha alltså blev så arg över den visuella upplevelsen av denna grupp män att jag PEKADE på dem OCH SKRATTADE. *self five*

ja och red bull är ju en under bar dryck =))) älskar verkligen fyllan man får av energidryck + voddy, seriöst finns cirka ingenting bättre? ba avzlappnad och chill av da alcohole, men inte typ deppochill (som man blir av vitt vin) eller aggressiv (rött vin) utan ba...lugn. sen så kommer red bullen in efter nån halvtimme och ba *sveper undan* den där svaga ångestkänslan man får av voddy, och ersätter den med typ glädje och solsken. ok OBS att jag inte ba *just discovered this* utan ville ba duka upp för diskussjioun hehehe, få med er i sammtalet liksom ;))) (inte för att ni bryr er om mina efforts... ni ba *tystnad* och jag ba: ;(()

a-aaa jo men satte. blev typ ko-på-grönbete-energisk och hoppade och skrek med till allt som spelades. alltså dansade brutalt med massa askomplicerade moves + uppfann massa nya steg. tröttade ut pv:n efter nån timme, så han slängde sig över ett bord och typ somnade. eftersom att jag är så snäll fick han inte sova så länge för sen kom jag och kastade mig på honom och tvingade honom att fortsätta dansa.
HAHA kom precis på att vi KÄNSLODANSADE till love will tear us apart. folk ba *höjde ögonbrynen* hehehehhe ;)))

sen stängde rom och vi hade precis downat en varsin drinky och två shots av oidentifierbar alkohol, så jag var heeelt bårta i huve. men TYDLIGEN så hade jag ryckt tag i pv:n så fort de började dra ner volymen på sista låten, SPRUNGIT till garderoben, trängt mig längst fram i kön, och sen när jag fått jackan så hade jag bara sprungit uppför trapporna och ut på gatan för att leta efter nåt annat ställe att gå till. pv fick förklara för mig att allt var stängt, och jag fattade väl till slut typ. men då började jag springa igen, alltså ba sprang nerför alla gator tills vi hade kommit skitvilse och jag hittat en busshållplats. jag hade tydligen ba sett hållplatsen och antagit att eftersom det stannade bussar vid den så skulle någon av dessa bussar ta oss hem. pv:n fick förklara att alla bussar faktiskt inte går till e&c. jaaaa sen sprang jag typ hela vägen till waterloo bridge och så tog vi en buss därifrån. ni ba mmm spännande! jag ba "vet".

SÅ HÄR SÅG JAG UT I ALLA FALL OK???
jappp man är ju ba föör härlig.

nä hörrni, is been fun catchin up wiv yas n dat but ah gots ta dash now innit. ska upp astidigt imorgon och göra jobbiga men spännande saker!! wooo...woo? nej så får ja nt täncka pepp pepp tjejen u can do it! heja heja!!!



*ridå*

Inga kommentarer: